Monday 24 August 2015

Ikke Ødelegg Mobilapplikasjonen Din: Unngå Disse Feilene

Hvis du tenker på en idé for din bedrift, og du tenker på å bringe den til liv ved å utvikle en fin mobilapp fra en apputviklingsspesialist. Det er selvfølgelig en god idé. Det er mobilapper som er svært populære og har banet en ny vei for alle typer spennende og nye forretningsideer. Det vanligste problemet med mindre store bedrifter er å finne ut den rette tilnærmingen.

 
Her er følgende tips som vil hjelpe deg eller andre virksomheter hvis du vil outsource mobilapputviklingen for å navigere gjennom de lumske stier av apputvikling og hjelpe deg å unngå de vanligste feilene.

Sviktende ved å gjøre utilstrekkelig hensyn for plattformer
iOS, Android, Windows:  Hvor bør min app reise? Noen ganger vil mange utviklere falle i fellen ved å tenke hvor alle apper vil gå og kanskje mislykkes på grunn av omfattende dissekering av noen av alternativene på deres. Det er utviklere som velger plattformer, i henhold til sine egne stereotyper. Det er veldig vanlig å se mange spesialister i mobilapputvikling utvikler for plattformer som iOS bare fordi de tror at inntjeningsmulighetene ville gjøre alt enklere for dem på App Store. Dette er ikke universelt, men til stede i mange tilfeller. Dessuten er det mange saker som bør tas i betraktning før du velger plattformen.

Ikke tenk på din mobilerfaring som nettopplevelse.
Når du outsourcer apputvikling gjør en ting klart; en mobilapp er helt forskjellig fra en nettside. Det er alltid annerledes med tanke på størrelse, funksjonalitet, og også omfanget av arbeidet. Og noen ganger er forskjellen er så stor at hvis Apple har forkastet ditt appdesign kan de faktisk avvise den fra App Store. Så sørg for at du aldri går glipp av disse viktige detaljene.

Inntjeningsmulighetene er ikke den eneste nøkkelen
Tanken på å tjene penger på en app kan være svært forlokkende i begynnelsen, men du bør alltid gå for abonnementsmodellen, eller du kan også implementere fermium tilnærming til alle app kjøp som er allerede gjort. Du kan også vurdere å i går med appreklame for å generere markeder og tjene litt penger ut av det.

Aldri tro at appen vil selge for seg selv

Pass på at at uansett hva og hvor optimistisk du er med din app når du lanserer er det er tusenvis av konkurrenter som venter. Hvis du eller din mobilapputvikler ikke har noen planer om å øke synligheten til din app så du må være klar for din app blir borte.

Betateste din egen app
Hvorfor ha noen andre gjøre det arbeidet som du kan gjøre selv? Hvilket betyr at hvis du tydelig kan teste appen selv, så hvorfor ha noen andre gjøre det? Det er ikke alltid feilene som gjør forskjellen, noen ganger trenger du ekstremt brukervennlige funksjoner som kan kobles til merkevaren din og kan gi deg suksess.

Se mer informasjon om frilanser iPhone app utvikling, frilanser android app utvikling, og frilanser mobile application utvikling. Denne kompetansen forfatteren har virkelig blitt verdsatt av seere.

1 comment:

  1. Jeg er helt enig med deg, men outsourcing har en rekke ulemper. For det første må utviklingsprosessen overvåkes strengt slik at arbeidet går etter planen. For det andre er apputvikling ganske komplisert ettersom applikasjonen må være multiplattform og dette er en ekstra kostnad.

    ReplyDelete